ВАШЕТО МЯСТО

Какъв подарък подари последно ?

Темата, която избрахте - Идеи за Свети Валентин

24.12.2013 08:09

Тема на седмицата - Свети Валентин и всичко свързано с него. Най-вече се надяваме да сте от тези късметлийки, чиито момчета празнуват деня на влюбените, а не предимно другият празник свързан с тази дата. За да направите всичко, което сте планирали трябва да използвате доста въображение и да импровизирате. Има подаръци, които с времето са се "изтъркали" и други, които се подаряват предимно от момчета. Не е проблем ако подарите нещо такова, но по-рядко ги подаряват момичета. Не е нужно и да е скъп подарък, пак ще ви кажем, че подаръците по повод празник могат да бъдат символични. 

Едни от подаръците, които вече не се подаряват често са сърцата (било то плюшени или сувенири) или обеснения в любов под формата на писмо. Като цяло няма лош подарък ако е подарен с любов и от сърце, но с изминалите години излизаха все по-нови и хубави неща по магазините и с тях е по-възможно да зарадвате половинката си. По принцип не е на хубаво да се подаряват снимки независимо от повода, казват, че било на раздяла. Много хора потвърждават това твърдение, за това просто го избягвайге като идея. Свети Валентин не е и празник, на който да подарявате дрехи. Не случайно е денят на влюбените и трябва да изразите любовта си. Може да се подбере за подарък бутилка хубаво вино или уиски, особено за мъж, нещо по-забавно като нестандартен тип бельо и др. 

Бъдете различни, не се забивайте в клишета, за да сте сигурни, че ще му хареса. Ако искате да вземете нещо на приятелката си, един букет с любимите и цветя, кутия с любимите й бонбони,гривна или обеци, стилно бельо или нещо друго като голям плюшен мечок - за това ви казахме по-горе, че не е хубаво да подарите на момче нещо плюшено. Това е нещо като традиционен подарък от момчето. Рядко ще срещнете момче,което да не е купило това поне веднъж на някое момиче. Не се притеснявайте ако не намерите нищо,отидете някъде и прекарайте празника навън, на някое интересно и запомнящо се място. Ще подарите едни хубави спомени, което също е достатъчно.

www.facebook.com/Mywaytobeme